Удінезе став головною несподіванкою старту сезону Серії А – до цього поєдинку "зебри" підходили із 6 перемогами поспіль, впевнено розмістившись в єврокубковій зоні.

Для українського півзахисника Руслана Маліновського матч почався на лаві запасних. Його команда повела в рахунку на 36-й хвилині. Мурієль майстерно розібрався з Бійолем, знайшов у штрафному господарів Лукмана, а той замкнув дальню стійку.

Збільшити гандикап бергамаскам вдалося по перерві. Удогі збив суперника у підкаті – арбітр Довері призначив пенальті. Стандарт реалізував Мурієль, пробивши в нижній лівий кут.

На 65-й хвилині на поле вийшов Маліновський. А невдовзі Удінезе показав зуби. Деулофеу, найкращий асистент цього сезону в Серії А (6 гольових передач), забив зі штрафного.

Через кілька хвилин господарі ще більше покращили настрій на своїх трибунах. Перес після навісної передачі Перейри головою переправив м'яча у ворота Аталанти і відновив паритет.

2:2 – у підсумку. Маліновський результативними діями в дуелі не відзначився. Аталанта ж, попри втрачену перемогу, змогла втриматися на вершині Серії А (21 очко). Проте вже сьогодні її може випередити Наполі (20 очок), який зустрінеться з Кремонезе. Удінезе піднявся на 3 сходинку (20 пунктів).