Останній бій Брієдіс провів у травні, в андеркарді поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, в якому поступився Джею Опетаї.

"25 років тому я відважився на невідомість, вперше одягнувши боксерські рукавички, не підозрюючи тоді, що це приведе мене до кар'єри професійного спортсмена. Бокс став моєю пристрастю, моєю кар'єрою і більшою частиною мого життя.

Сьогодні я хочу поділитися рішенням, яке далося мені нелегко. Перш за все, тільки тому, що шлях, яким я йшов протягом багатьох років, був наповнений багатьма пам'ятними моментами й радістю перемог, він зробив мене тим, ким я є сьогодні, і дозволив мені весь цей час прагнути до нових цілей і досягнень, що послужило для мене стимулом завжди прагнути до більшого.

Але незважаючи ні на що, з глибокою вдячністю кожній людині, яка коли-небудь підтримувала мене, мотивувала або просто стежила за моїм прогресом, я хотів би подякувати вам за ці 25 років і офіційно оголосити про завершення моєї кар'єри професійного боксера", – повідомив Брієдіс на своїй сторінці у Instagram.

Майріс Брієдіс (28-3, 20 КО) був чемпіоном світу за версіями WBC (2017-2018 роки), WBO (2019), IBF (2020-2022).

Латвієць довгі роки вважався тим супротивником, який влаштував Олександру Усику найскладніший бій у його кар'єрі. Подія сталася 17 січня 2018 року. Українець переміг розділеним рішенням суддів.