"Багато хто не хоче битися Ортісом. Багато хто питає, чому Сергій вирішив битися з ним у своєму першому захисті. Я відповім: це те, що робить боксерів більшими. Це те, що робить бокс більшим, цікавішим для фанатів. Тому я дуже радий, що ми дійшли згоди з промоутерами Ортіса – компанією Golden Boy і цей поєдинок відбудеться.

Богачук хоче довести, що він найкращий у дивізіоні. А цей дивізіон, на мою думку, зараз найкращий у боксі. У ньому багато талановитих бійців: Фундора, Спенс, Кроуфорд, який скоро сюди підніметься.

Богачук та Ортіс зі своїми відсотками нокаутів покажуть феєрверки з першого раунду" – цитує Леффлера K.O. Artist Sports.

Зазначимо, що поєдинок Сергія Богачука (24-1; 23 КО) та Вірджила Ортіса (21-0; 21 КО) відбудеться 10 серпня у Лас-Вегасі. На кону стоятиме титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі, яким володіє українець. Сергій здобув його в бою з американцем Браяном Мендосою у березні цього року.

Ортіс востаннє бився у квітні 2024 року – нокаутував Томаса Дюлорме у першому раунді. Наступний бій Вірджіл мав провести з австралійцем Тімом Цзю, але поєдинок скасували через травму суперника.