"Я продовжую тренування, як і завжди. Наразі веду перемовини, щоб повернутися у ринг. Сподіваюся, у цьому році проведу один, а може і два поєдинки. Поки не можу розповідати подробиць, але продовжую тренуватися.

Я єдиний із золотої збірної України, хто не вигравав чемпіонські титули. Лома, Усик, Гвоздь (Олександр Гвоздик, – прим.), зараз Денис Берінчик виграв, тому наступний крок за мною. Я роблю все для того, аби провести чемпіонський поєдинок і виграти його.

Якщо все буде добре, то вже в серпні я повернуся на ринг. Можливо і наприкінці липня. Та це тільки плани, а як воно вийде насправді ще ніхто не знає. Торік два поєдинки зірвалися, суперники просто вийшли з перемовин. Вони просто, можна сказати, "зассали" боксувати. У грудні 2022-го я теж мав битися в Англії, але коли тренер суперника дізнався, що я шульга, то відмовилися від поєдинку. Просто у його підопічного одна поразка від шульги навіть не світового рівня. Часом хтось один скаже "ні" і бій не відбувається.

Тож я сподіваюся, що у цьому році повернуся на ринг. Я дуже скучив за ним і хочу дарувати позитивні емоції своїм фанатам, українцям", – розповів Тарас Шелестюк в інтерв'ю Футбол 24.

Нагадаємо, що востаннє Тарас Шелестюк з'являвся на рингу понад два роки тому. Його крайнім боєм став нічийний поєдинок з Габріелем Маестре, який відбувся у березні 2022 року. В активі Тараса 19 перемог, 11 з яких – нокаутом.