"Коли я бився з Адонісом Стівенсоном, щоб скинути останні 5 фунтів, мені доводилося просто вбивати себе. Тіло вже не дозволяло мені худнути, хоча я цілу годину бігав на біговій доріжці в спортивному костюмі – і все одно не втрачав вагу. Я вирушив до сауни – це теж не дало резуотату.

Тоді мій дієтолог констатував, що я вже не в змозі втрачати вагу, тому що тіло відключилося. Єдиний спосіб скинути потрібну вагу – це витягти її зі свого тіла, бо я й так схуд. Мене посадили у ванну з такою гарячою водою, що вона обпалювала мою шкіру. Вся моя спина була червона і горіла вогнем. Я буквально згорів до самого нутра.

Мені довелося сидіти в цій ванні 25 хвилин, я то входив, то виходив із неї – і я ніколи не був настільки близьким до зриву. Мій друг був там і казав: "Йому потрібно вибратися з цієї ванни, він вмирає, хлопці". А мій тренер стояв там і відповідав: "Тоні потрібно зробити вагу, це титул WBC". Такі аргументи. Наступного вечора я вийшов на ринг, і Адоніс Стівенсон вирубав мене", – зізнався Белью в інтерв'ю для talkSPORT.

Відтак Тоні став на захист Раяна Гарсії, який провалив зважування перед поєдинком з Девіном Хейні.