"Усна домовленість? Самсоне, брате, у боксі такого немає. І він це знає, тому говорить таке, щоб просто викликати реакцію. Самсона знаю вже давно. Він олдскульний промоутер, який любить розхитувати човен, ось і все.

Він знає, що подібні слова викликають реакцію та увагу до його бійця. Але це дешеві розмови. У нас точно немає домовленості про реванш, в якій є часові межі. Реванш – ідеальний сценарій, але не все так просто.

Бо тепер виникнуть проблеми, пов’язані з тим, як Себастьян просуватиметься вперед як об’єднаний чемпіон і братиме участь у деяких великих боях, які ми розглядали. Але можу сказати вам на 100 відсотків – Тім хотів би знову битися з Фундорою, коли зможе його побачити.

Так, Себ переміг, але він здолав хлопця, який нічого не бачив. Уявіть, що відбудеться, коли Тім бачитиме все чітко. Тому подумаємо, що робити далі.

Тім не втратив жодних акцій в цьому поєдинку. Можливо, навіть піднявся трохи. Але реальність на цьому рівні така, що коли тебе перемагають, тобі треба повернутися назад, а потім зробити кілька додаткових кроків, щоб дістатися того місця, де ти був", – сказав Дженіннґс Fox Sports Australia.