43-річний британець відпочив зі своєю дівчиною Сіан Осборн у мальовничій Коста-Риці. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Пара навіть змонтувала короткий ролик з найяскравішими моментами відпустки. Прикметно, що Хей і Особорн відпочивали лише вдвох. Хоча раніше у їхніх стосунках була й третя – співачка Уна Хілі. Вона вирішила вийти з "трійничка" і навіть розповідала про цей досвід пресі.

"Це були невимушені, несерйозні стосунки і мене це влаштовувало – просто романтичне захоплення. Він був чесним, зізнаючись, що я не єдина жінка, з якою він зустрічається. Я розуміла, що він не буде моїм майбутнім чоловіком, просто трохи розважимося. Але потім він сказав, що більше не вірить у традиційні стосунки. Мене заманили у "трійничок". Він був би радий цьому, але я почувала не комфортно. Я не хотіла бути у тристоронніх стосунках", – сказала Хілі The Sun.

Нагадаємо, у 2009-му Девід Хей здобув чемпіонський пасок за версією WBA у надважкій вазі, здолавши росіянина Миколу Валуєва. Перш ніж втратити титул у бою з Володимиром Кличком у 2011-му він двічі успішно його захистив. Врешті, у 2018-му британець повісив рукавиці на цвях з рекордом 28 – 4.