"Я розмовляв з промоутером Усика Олександром Красюком сьогодні вранці. Важко зараз організувати їх бій. Уявіть, що зараз відбувається в житті Усика та Красюка. Я не думаю, що Усик зараз думає про бій з Ентоні Джошуа.

Я сказав Красюку: "Ми беремо бій з Усиком, ми не хочемо іншого". Якщо йому знадобиться більше часу, до вересня чи жовтня, ми б тим часом провели інший поєдинок. Ей Джей хоче битися в кінці травня – першому тижні червня. Тож якщо ви згодні з цим – чудово. Я думаю, що Алекс і Усик поговорять протягом наступних 24-48 годин. Здається, йому знадобиться більше часу, і це зрозуміло.

Ми повинні подивитися на потенційних інших суперників. Ей Джей говорив минулої ночі про Луїса Ортіса, Отто Валліна (лівша, як і Усик, в цьому є сенс), Джо Джойса і навіть Деонтея Вайлдера. Якби ви зараз запитали Ей Джея, хто його найкращий вибір, думаю, він обрав би Вайлдера. Але ж це не проміжний бій, давайте будемо чесними.

Одне можна сказати напевно: він буде битися з кимось з топ-10 важковаговиків світу", – сказав Хірн в інтерв’ю iFL TV.

Матч-реванш між Усиком та Джошуа повинен був відбутися у травні-червні цього року. Проте, через російське вторгнення Олександр вступив до лав тероборони Києва і, звісно, зараз у нього зовсім інші пріоритети.