Сьогодні, 2-го березня, Джареду Андерсону висунули обвинувачення у злочині третього ступеня, а саме – спробі втечі від працівників поліції. Про це повідомляє ESPN.

У четвер, 29-го лютого, зірковий суперважковаговик влаштував погоню з правоохоронцями на своєму помаранчевому Dodge Challenger. За словами поліції, боксер понад 6 миль втікав від них зі швидкістю 130 миль на годину, тричі вдавав зупинку й зрештою врізався у відбійник.

Андерсона заарештували після погоні, однак вже у суботу зранку звільнили під заставу в 10 тисяч доларів за умови, що він не сідатиме за кермо, за винятком, якщо йому потрібно буде дістатися зали суду. Слухання у цій справі відбудеться 13 березня, попередня дата оголошення вироку – 20 березня.

Якщо Джареда визнають винним, йому загрожує покарання у вигляді до п’яти років ув’язнення та/або штраф у розмірі 1 тисячі доларів з позбавленням водійських прав на один рік.

Андерсон вважається найбільшим талантом США та надією на чемпіонство у суперважкій вазі. На 13 квітня у нього запланований бій з бельгійським екс-чемпіоном WBA World Ріядом Мерхі.