Після цього Едді Хірн, промоутер Хейні, гостро розкритикував суперника свого підопічного. "Давайте забудемо про бій Гарсії. Сподіваюся, він на нього вийде, але йому справді потрібно сфокусуватися на тренувальному таборі.

І я хвилююся про людей, які довкола нього. Хоча це зовсім не моя справа. Але те, що я бачив останні кілька днів, – це ексцентрична поведінка, і вона є причиною чогось. Ви колись бачили, щоб він таке витворяв? Це зовсім не Раян Гарсія.

І що я ще скажу. Це важливо, особливо для дітей та спортсменів. Я думаю, що "трава" – справді погана річ. Люди вважають, що можуть її курити, і це легально. Але я не можу зрозуміти, як ти можеш думати, що це нормально – курити траву цілий день, починаючи з самого ранку. Я знаю, що деякі люди використовують її з терапевтичною метою, але це тільки моя думка. Я бачив людей, які починали курити "траву" і думали, що це чудово, а наступна річ була чимось іншим. Наступна річ – це MDMA, далі кокаїн, і пішло-поїхало", – сказав промоутер в інтерв'ю для iFL TV.

Нагадаємо, мій Хейні – Гарсія відбудеться 20 квітня у Нью-Йорку.