Після того, як Маккрорі повісив рукавички на гвіздок, він став експертом на телеканалі Sky Sports. Справи йшли добре, поки Глен не потрапив у гучний скандал – його звинуватили у сексуальному насиллі щодо трьох жінок.

Звинувачення йому висунули якраз напередодні першої поразки Ентоні Джошуа від Олександра Усика – у вересні 2021-го. Торік Маккрорі виправдали за всіма пунктами, але цей період став для екс-зірки боксу абсолютним кошмаром. Він зізнається, що навіть думав про самогубство.

Упродовж судового процесу Глен втратив усі статки та був за межею бідності. Ба більше, в якийсь момент він перебував за крок до голодної смерті. "Я знаю, як це досягти дна, оскільки я втратив усе. Я був у руках кризової команди, і моя вага різко впала до того рівня, який був, коли мені було лише 19. Був момент, коли я мав лише мішечок рису, щоб прожити тиждень.

Тоді я покладався на свою чудову племінницю, яка приносила мені покупки. Господар мого житла був прекрасним. Я не міг дозволити собі свою гарну квартиру, але він мене так підтримав і сказав мені не хвилюватися, поки не встану на ноги", – наводить слова Маккрорі Daily Star.

Зараз екс-чемпіон світу допомагає безпритульним і намагається підвищити рівень знань британців про життя безхатьків.