Ріккі Хаттон завершив кар'єру понад 10 років тому після поразок від Флойда Мейвезера, Менні Пак'яо та українця Владислава Сенченка. Однак британська зірка продовжує провадити активний спосіб життя і підтримує чудову фізичну форму.

А зараз боксер готується дебютувати в "Танцях на льоду" після 9 тижнів підготовки. "Так лячно вперше ступати на лід, якщо ніколи раніше цього не робив. І це каже людина, яка отримувала по обличчю, щоб заробити на життя.

Мені ніколи не було так страшно з того часу, як я бився з Флойдом Мейвезером. Але я справді здивував себе тим, як зміг спрогресувати після першого тренування з фігурного катання. Ніколи не думав, що зможу цього досягти.

Це зовсім інше, ніж бокс: ноги повинні бути зведені разом, щоб у вас була хороша, тверда основа. А в боксі навпаки слід розвести ноги, щоб тримати рівновагу. Але я повністю насолоджувався фігурним катанням.Я боровся з виходом на пенсію, думав, що більше ніколи не отримаю того викиду адреналіну, як було при виході на ринг. Але відчуваю, що він повернувся", – зізнався Хаттон в інтерв'ю для talkSPORT.