Упродовж кар'єри легендарний філіппінець накопичив 200 мільйонів фунтів стерлінгів. Після того, як Пак'яо повісив рукавички на гвіздок, він пішов у політику і до 2022 року був головою спортивного комітету сенату Філіппін та балотувався у президенти. Також активно займався благодійністю.

Пак'яо зібрав дивовижну колекцію автівок. Найдорожчий екземпляр у його гаражі – Ferrari 458 Italia вартістю 180 тисяч фунтів стерлінгів. Вона може розганятися до швидкості 100 км/год лише за 3 секунди. Автівкою такої ж марки володіють Неймар, Месут Озілл та Маріо Балотеллі. Про це розповідає The Sun.

Також Менні є володарем класичного американського позашляховика Lincoln Navigator, амбасадором якого тривалий час був Метью Макконахі. Цю автівку називають "палацом на колесах" за її здатність вмістити 8 пасажирів. Ціна суперкару 90 тисяч.

Фото Lincoln

Також у гаражі Пак'яо можна знайти куленепробивний Hummer H2 за 50 тисяч фунтів стерлінгів. Цей автомобіль легендарний боксер придбав для захисту себе та родини на Філіппінах. Такі екземпляри перестали випускати у 2010-му.

Окрім того, Менні має Cadillac Escalade за 150 тисяч – таку модель полюбляють голлівудські знаменитості для прогулянок Лос-Анджелесом.

Фото Cadillac