Однак у команді Усика не очікують легкого бою. І також розповіли про проблеми, з якими зіткнулися тренери українця під час підготовки до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні – хевівейті.

"Ми дуже довго працювали, щоб отримати цей бій, і ось нарешті ми це зробили! Однозначно це буде не легкий поєдинок. Можливо, це буде найскладніший бій у кар'єрі Олександра.

Усик впевнений у собі, але в той же час він добре розуміє, що необхідно зробити велику роботу. Він трудяга, добрий атлет і дуже добрий боєць.

Непросто знайти спаринг-партнерів, оскільки Тайсон Ф'юрі дуже високий, з довгими руками, у нього вкрай незручний стиль, він важкий. Тож це буде найбільшим викликом. Але я не сумніваюся у перемозі Олександра.

Її причинами стануть його футворк, інтелект та боксерський IQ. Я б не сказав, що Ф'юрі має велику міць. Він тяжкий і вішається на бійців. Так він їх вимотує. Але побити Олександра буде непросто", – цитує Егіса Клімаса видання Boxing Talk.

Нагадаємо, що бій між українським чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком і володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в столиці Саудівської Аравії.

У цьому поєдинку вони визначать абсолютного чемпіона світу в супертяжкому дивізіоні вперше з 2000 року. Тоді це звання носив Леннокс Льюїс. А загалом Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі визначать першого в історії "абсолюта", який володітиме чотирма основними чемпіонськими поясами.