Тоні Белью, колишній суперник українського чемпіона вже у надважкому дивізіоні Олександра Усика, впевнений, що ніхто не зміг би побити українця в крузервейті. І британець вважає нашого боксера найкращим представником першої важкої ваги всіх часів.

"Цей хлопець – найбільш видатний крузервейт, який коли-небудь жив. В історії спорту немає жодного крузервейта, який би побив Олександра Усика, мені все одно, хто ви. Евандер Холіфілд би його розкусив, але не зміг би піймати", – наводить слова британського уже колишнього боксера видання Boxing Social.

Нагадаємо, що Тоні Белью й Олександр Усик зустрічалиня в ринзі у 2018 році. Тоді українець переміг нокаутом у восьмому раунді. А для британця той удар став останнім у професійній кар'єрі. Після цього Олександр Усик піднявся у хевівейт і відібрав чемпіонські пояси WBA, WBO, IBO та IBF у Ентоні Джошуа. А також вдало захистив усі титули в бою з Даніелем Дюбуа.

Для звання абсолютного чемпіона світу, яким володів українець у крузервейті, Олександру Усику не вистачає паска WBC. Останній у колекції Тайсона Ф'юрі. І саме з "Циганським королем" наш чемпіон повинен провести бій у лютому 2024 року.