Соломенніков вийшов в ринг проти представника Нікарагуа Кевіна Трану та здобув 14-ту перемогу у професійній карʼєрі. Бій тривав усі 8 раундів. Судді віддали перевагу саме українцю. Проте перед початком бою у Соломеннікова виникли проблеми з рукавицями.

"Це був дуже важкий іспит для Саші. Те, що відбувалось перед боєм – абсурд. У нас був контракт, який бачила Федерація боксу Франції. У контракті було прописано, що боксери можуть використовувати ті рукавиці, які їм зручно.

Вже після виходу в ринг рефері сказав, що треба змінити рукавиці. З’явились якісь нові правила федерації, які вимагають, щоб у бійців були однакові рукавиці. До нас двічі заходили перед боєм, бачили ці рукавиці, але ніхто нічого не сказав.

Прямо в ринзі Соломеннікову змінили рукавиці, але принесли 10 унцій, а не 8. Знову зміна рукавиць. Принесли 8 унцій, але вони були такі погані. Саша не міг ні вдарити в них, ні кулак довернути. І ось це все перед боєм з дуже непростим суперником.

В ринзі було не просто. Саша був кращим за суперника, але той був такий брудний. Рефері не реагував майже на його удари головою. Так, зняв бал в шостому раунді, але потім зняв і з Соломеннікова. За що? Не зрозуміло. Важкий іспит, але я пишаюсь, що він з цим впорався. Впевнена перемога і ми на крок ближче до нашої спільної мрії – звання абсолютного чемпіона світу", – розповів Єлісєєв у коментарі Luckypunch.net.