"Нганну став величезною зіркою, героєм, після бою з Ф'юрі. Тепер він отримав непогані шанси на величезні бої. Я зустрінуся з Френсісом і людьми, з якими він працює. Його реванш із Ф'юрі може виявитися таким же великим, як і бій Тайсона з Усиком.

Я запропоную Нганну бій елітного рівня. Він міцний хлопець, атлет. Після виступу в поєдинку з Ф'юрі Нганну потрапить у топ-10 рейтингу. Я б дав йому шанс проти будь-якого бійця з топ-10. Я думаю, що наразі він поб'є щонайменше половину з них. Він би без зусиль переміг Мануеля Чарра. Також чудовим був би його поєдинок із Джо Джойсом", – цитує Воррена Boxing Scene.

Нагадаємо, напередодні Френсіс Нганну дебютував у профі-боксі поєдинком проти чинного чемпіона світу Тайсона Ф'юрі. У 3-му раунді зірка ММА відправив "Циганського короля" у нокдаун, проте все ж програв за роздільним рішенням суддів.

Мануель Чарр, відомий також як Махмуд Чарр у 2012-му достроково програв Віталію Кличку в 4-му раунді, зазнавши серйозного розсічення біля ока. Попри не надто велику активність у вересні німець став "регулярним" чемпіоном світу WBA замість Даніеля Дюбуа. Тож він потенційно може претендувати на бій з володарем повноцінного паска Олександром Усиком.