"Тайсон Ф’юрі на зв’язку. Чемпіон світу WBC у надважкій вазі. Це повідомлення для Олександра Усика і усієї його команди. Я вже втомився від того лайна, яке вони говорять. Чому просто не зробити це?! Чому просто не зустрітися цього літа на Вемблі з розподілом гонорару, на який ти вже погодився?!

Якщо ти так відчайдушно хочеш реваншу, то нехай буде. Мені він не потрібен, бо я знаю, що порву тебе на шматки, як сир. Отож, ось пропозиція – ти і я, цього літа на Вемблі.

Забудь про Деонтея Вайлдера, я його вирубав двічі. Забудь про Дюбуа – він не на нашому рівні. Ти вже переміг Джошуа. Єдиний бій, що залишився для тебе – це я за титул абсолютного чемпіона. Нам не вдалося домовитися першого разу, але давай спробуємо ще раз подарувати це фанатам", – звернувся Тайсон у своєму Instagram.

Бійці вже намагалися домовитись про поєдинок, який мав відбутися 29 квітня. Проте тоді перемовини зірвались через суперечки щодо пункту про реванш. Українець був готовий провести перший бій, розділивши гонорар 70/30 не на свою користь. Команда Усика наполягала на проведенні реваншу, але з дзеркальним розподілом грошей.

У другому бою Тайсон хотів розділити гонорар 50/50. Після цього сторона українця вийшла з перемовин.