"Ломаченко збирається вступити в бій з Хейні й при цьому нічого не робити. З прес-конференції мені здалося, що Василь більше хвилювався за свою країну, ніж за сам бій з Хейні. Це майже так, ніби цей поєдинок нічого для нього не значить.

Не зрозумійте мене неправильно. Це важливіше, ніж бій, проте він складав таке враження, ніби йому зовсім байдуже. Не знаю, чи це відобразиться під час бою. Якщо це проявиться в поєдинку, ймовірно, Ломаченку буде байдуже – виграє він чи програє.

Хейні треба використовувати свої навички та габарити. Незалежно від ваги, яку він набрав, або яку втратив, він фізично більший за Ломаченка. Він більший за нього. Думаю, це зіграє свою роль.

Думаю, Девін виграє бій рішенням суддів. Не думаю, що обидва хлопці є такими великими панчерами. Можливо, ми побачимо сюрприз, але думаю, обидва хлопці дуже розумні. Це чудові боксери. Не бачу в цьому поєдинку нокауту, але в боксі може трапитися всяке", – сказав Мейвезер для Mayweather Channel.

Нагадаємо, що вже 20 травня відбудеться дуель Ломаченка та Хейні у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. На кону протистояння титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, яким володіє американець.