"Якщо наприкінці року в нас буде шанс побитися за титул абсолютного чемпіона, то ми ним скористаємося – сто відсотків. Навіть якщо це буде не Саудівська Аравія і на кону стоятимуть не такі великі гроші.

Цього разу у нас просто не вийшло влаштувати бій, і я спробую пояснити справжні причини, чому так сталося, на прикладі Lamborghini. Якщо ти намагаєшся купити бажаний автомобіль, який комусь належить, і ти так сильно його хочеш, що готовий переплатити, то робиш відповідну пропозицію. Інша сторона розуміє, яку вигоду може отримати через твоє бажання. Це створює певні проблеми. Тому їхній бій не відбудеться 29 квітня", – сказав Красюк в інтерв'ю Boxing Social.

Нагадаємо, раніше перемовини про поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні між командами Усика і Ф'юрі остаточно зірвались. Сторони не змогли узгодити пункт про реванш. Українець публічно погодився розділити прибуток 30/70 не на свою користь в першому бою. У випадку перемоги, представники Олександра хотіли вибити вже 70% від гонорару в реванші. Однак табір "Циганського короля" наполіг на 50/50 в другому поєдинку – аналогічна угода була в контракті на Усик vs Джошуа 2.