"На мою думку, найбільша проблема Тайсона Ф'юрі в житті – у нього немає мети перед самим собою, напрямку, куди йти. Так, він підкорив певні висоти, багато чого досяг і заробив досить пристойні гроші. Він не бідний, йому не потрібно вставати о п'ятій ранку і йти на роботу.

Але що в нього далі? Йому всього лише 34 роки – це навіть не половина життя. Тайсон може зіштовхнутися з проблемами, бо його світогляд не сформований. Коли не знаєш, куди йти, ти, напевно, обереш гроші. Для людей, у яких немає мети, гроші – це рідке щастя. Всі матеріальні бажання задовольняються, але не духовні – ті, які виходять зі серця.

Але коли ти можеш купити що завгодно, тобі набридає, це більше не робить тебе щасливим. І тобі потрібно шукати щось інше, що б приносило задоволення.Це набагато глибше питання. Якщо Тайсон Ф'юрі не змінить свій світогляд та відношення до життя, він зіштовхнеться з великими проблемами.

Звісно, я не бажаю йому проблем, але можу передбачити це. Ф'юрі може потрапити в психологічний лабіринт, з якого неможливо знайти вихід.

Якщо запитаєте про мої емоції, коли чую ім'я Ентоні Джошуа, я скажу: "Любов, повага, маскулінність, людина слова, сміливість". У мене дуже теплі відчуття до Джошуа.

Якщо запитаєте мене про Тайсона Ф'юрі, я скажу: "Співчуття, жалість, бажання якось допомогти". Це парадоксально, коли маєш такі відчуття, говорячи про таку величезну зірку боксу, але що є, то є", – сказав Красюк в ефірі Fighting On The Inside Podcast.

Нагадаємо, поєдинок "Циганського короля" проти Усика, який вже встигли назвати боєм століття, зірвався за місяць до запланованої дати проведення.