"Заклинання, що відчиняє будь-які двері? Я можу сказати, які б зачинив. Я б бункер путіна зачинив, щоб він ніколи в житті не відкривався і все. Заклинання, яке скручує язик у трубочку? Якомусь пропагандисту, соловйову скрутив би – вжух і хай у нього трубочка буде.

Нестерпне лоскотання? Хто у них там веселий, хто посміхається багато? Я б так використав проти двох дівчат – сімоньянши та скабєєвої. Хай їх хтось лоскоче.

Заклинання, яке змушує людину плювати слимаками? Я б до себе його застосував. Я б плював у поганих людей слимаками. Жартую. Люди хочуть мати якість здібності – я б їх продавав. Гроші витрачав би на відновлення пошкоджених будівель в Україні.

Заклинання, яке змушує людину все забути? Я б до багатьох наших людей застосував, щоб вони не пам’ятали цей жах, який пережили. Щоб вони надалі не згадували це горе, яке сталося з нами. Я б запитав людей, чи хочуть вони забути це.

Заклинання, яке підіймає щось і відправляє кудись? Я б отак рашку підняв і кудись би за океан, щоб вони якомога далі від нас були. Десь до Америки, поміж Пуерто-Рико – хай вони там між собою двіж створюють", – розповів Усик в інтерв'ю на YouTube-каналі USYK17.