"Менеджер погодився на гонорар у розмірі мільйона доларів. Я втрутився в переговори та попросив 1,35 млн. За цей бій я повинен був отримати взагалі два мільйони. Платна трансляція коштувала сто доларів для кожного глядача, але менеджер домовився, що з цієї суми я отримаю тільки три бакси. І то я міг розраховувати на свою частку тільки після продажу 300 тисяч платних трансляцій. Тобто якщо триста тисяч й одна людина придбає трансляцію, то я зароблю по три долари з кожного пакету.

Я намагався вести переговори, але мені сказали, що якщо не зможу битися, то мені варто піти. Тож я погодився на бій. Тим часом мій менеджер заробив 33% з кожної платної трансляції, ще й отримав гроші за сам бій. Я шкодую про те, що підписав контракт із ним. Я повинен був заробити більше. Я не тішився поєдинку з Пак'яо, оскільки в мене був контракт із цим менеджером терміном на 3 роки. Тому я вирішив злити бій. Я навіть приходив до нього в офіс і пропонував взяти 25 відсотків з трансляцій, щоб я міг отримати хоча б 8 відсотків, але він відмовився", – цитує Клотті Boxing 24/7.

Нагадаємо, у 2010 році Джошуа поступився "Пак-Мену" за одноголосним рішенням суддів. Його менеджером був Вінні Скольпіно.