"Я скажу вам одну річ: я подивився реванш Усика з Джошуа. У реванші Ентоні почав пробивати по корпусу, і ми бачили, що Усик трохи захитався. З Джо Джойсом буде інша історія. Він завжди перемагає суперників завдяки своєму тиску. Впоратися з натиском Джойса протягом 12 раундів нелегко.

Звичайно ж, у нього ще й приголомшлива витримка. Це божий дар. Джойс має велике серце, велику рішучість. Це найбільш пресингувальний боєць, якого ви можете знайти в надважкій вазі.

Професійний бокс відрізняється від аматорського. Тепер у Джойса ширша база, він гнучкіший. Усі знають, що Джо Джойс діє як робот, він сильний хлопець. Він працює над багатьма азами, координацією і продовжує брати гору над усіма", – цитує Ісмаеля Саласа Boxing Scene.

Додамо, що "Джаггернаут" є обов'язковим претендентом на чемпіонський пасок Олександра Усика за лінією WBO. У Джойса і Тайсона Ф'юрі спільний промоутер – Френк Воррен. Він не поспішає організовувати Джо поєдинок з українцем, оскільки протистояння Усика з "Циганським королем" за абсолютне чемпіонство в королівському дивізіоні є очевидно більш привабливим.