"Я старанно тренуюся для перемоги в поєдинку з Джейком Полом. Я займаюся з багатьма боксерами вищого рівня, у мене п'ять спаринг-партнерів. В останніх спарингах, вони двічі мене нокаутували.

Я поговорив із моїм тренером щодо цього. Сказав йому: "Тренере, хлопці нокаутували мене двічі, чому це сталося?" І він відповів: "Тобі потрібно готуватися до війни, і ти будеш готуватися до війни", – цитує Сільву Mirror.

Нагадаємо, Андерсон Сільва – рекордсмен UFC за кількістю переможних поспіль боїв (16) та успішних захистів титулу (10). Протягом своєї кар'єри бразилець виступав у трьох вагових категоріях. Свій останній поєдинок в клітці Андерсон провів у 2020 році проти Юрая Хола, якому поступився нокаутом.

Після цього Сільва перебрався на боксерський ринг, де здобув дві перемоги поспіль – над ветераном ММА Тіто Ортісом (нокаутом) та екс-чемпіоном з боксу Хуліо Сезаром Чавесом (за очками).

29-го жовтня Андерсон проведе виставковий бій проти боксера-блогера Джейка Пола, який у своєму останньому поєдинку відправив у глибокий нокаут екс-чемпіона UFC Тайрона Вудлі.