"Едді Хірн усе гальмує, бо не хоче, щоб поєдинок з Ф'юрі відбувся. А чому він цього не хоче? Бо Джошуа програв у трьох зі своїх останніх п'яти боїв. І програє ще раз, якщо битиметься з Тайсоном Ф'юрі. Хірн перешкоджає цьому.

Я не знаю ні про які проблеми, він надсилає чорновий варіант контракту, команда Ф'юрі відповідає, а потім ми не отримуємо від Едді звісток протягом декількох днів. Він буде буксувати до тих пір, поки переговори не зійдуть нанівець.

Не думаю, що Джошуа також у змові. Гадаю, ЕйДжей все ж хоче бою з Тайсоном. І Ф'юрі також бажає цього. Але Хірн робить усе можливе, щоб зірвати мегабій. Хірн вірить, що в нього є цінний актив в особі Джошуа, який програв три з п'яти останніх боїв і може програти знову. У такому разі в нього буде чотири поразки в шести поєдинках, і це зробить його менш цінним після бою. Тому Едді намагається перешкодити поєдинку.

Слухай, Хірне, не можна влаштувати бій, поки хтось не погоджується на контракт. І навіть якщо посадити цього "когось" в камеру тортур, він все одно не погодиться на контракт.

Немає жодних перешкод. Іди до бісової кімнати з Ворренами, сядьте і закрийте контракт, підпишімо його нарешті. Я не звинувачую Тайсона Ф'юрі в його реакції на те, що відбувається", – цитує Арума talkSPORT.