Довічну заборону на зайнятість в цій сфері отримали екс-чемпіон світу WBA Андрій Котельник, чемпіон світу серед любителів Євген Хитров та новообраний президент ФБУ Кирило Шевченко. Про це повідомляє Fbu.org.ua.

Зі складу ФБУ також виключили місцеві осередки у Житомирській, Рівненській, Донецькій, Київській, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській областях та місцевий осередок в місті Києві. Цією директивою КДК відреагував на заплановану позачергову конференцію ФБУ, яку комісія визнає незаконною.

Нагадаємо, 22 лютого на позачерговій конференції ФБУ новим президентом української федерації обрали Кирила Шевченка. Його повноваження визнало Міністерство юстиції України. Однак Міжнародна асоціація боксу (IBA) та Європейська конфедерація боксу (EUBC) вважають легітимним президентом ФБУ Володимира Продивуса. Зауважимо, що IBA очолює росіянин Умар Кремльов. У травні Продивус став віце-президентом ради директорів IBA. А у лютому 2019-го його обрали віце-президентом EUBC.