"IBA висловлює щиру стурбованість поточною ситуацією в українському боксі. Як нам було повідомлено, певна група людей на чолі з паном Кирилом Шевченком намагається змінити керівництво Федерації боксу України.

Цим листом повідомляємо, що останні вибори ФБУ відбулися 17 грудня 2021 року. IBA направила на ці вибори свого спостерігача, який не виявив жодних порушень у процедурному порядку.

Тому IBA визнає пана Володимира Продивуса легітимним президентом ФБУ, який має повну підтримку з нашого боку. При цьому IBA не визнає засідання, проведене 22 лютого 2022 року альтернативною групою, як законне засідання з’їзду, оскільки це не відповідало Регламенту IBA.

Попри вищесказане, IBA відкрита до будь-якого діалогу та запрошує обговорити будь-які проблеми, які можуть виникнути у національній структурі українського боксу. Ми віримо, що будь-які проблеми можна вирішити за допомогою конструктивного діалогу", – цитує заяву офіційний сайт ФБУ.

Нагадаємо, що Продивуса на посаді президента Федерації боксу України замінив Кирило Шевченко. Проте Володимир з цим не погодився та різними способами намагався повернути собі крісло. Міжнародна асоціація не визнає нового президента. Зауважимо, що її очолює росіянин Кремльов, який дружить з Продивусом.