УКР РУС

Бунтівники збірної України з волейболу просяться назад в команду – їх доля в руках тренера

16 вересня 2024 , 18:50 / Читать на русском

Збірна України з волейболу може отримати потужне підсилення.

Протягом усього 2024 року збірна України з волейболу виступала у неповному складі. Річ у тім, що низка лідерів відмовилась прибути у розташування команди, серед них Олег Плотницький та Василь Тупчій. Тоді розгорівся сильний скандал, а бунтівників охрестили зрадниками. 

"Зрадники": Мельник розкрив реакцію тренера збірної України з волейболу на відмову прибути до команди її лідерів

Втім ймовірно у наступному сезоні головний тренер "синьо-жовтих" Рауль Лосано зможе на них розраховувати. Про це повідомив президент Федерації волейболу України Михайло Мельник. 

"Наче всі висловили готовність грати. Знаю, що телефонували Раулю Лосано "відказники", і мені дехто телефонував, що вони готові. Якщо Лосано вважає за потрібне, що вони мають грати, то вони готові. Знаю, що всі, крім Плотницького телефонували, але, може, він в останній момент розмовляв з Лосано. А решта висловили бажання", – наводить слова Мельника Суспільне спорт

Нагадаємо, у 2025 році збірну України з волейболу очікують два великі турніри Ліга націй та чемпіонат світу. Ймовірно, у склад зможуть повернутися 8 гравців, які не брали участь у останніх матчах команди. Серед них Олег Плотницький, Василь Тупчій, Ян Єрещенко, Дмитро Терьоменко, Горден Брова, Віталій Щитков, Ілля Ковальов та Тимофій Полуян.