УКР РУС

Світоліна зізналась, що мала операцію під час US Open: "Сподіваюсь, зможу дограти кінець року"

31 серпня 2024 , 10:26 / Читать на русском

Найтитулованіша українська тенісистка Еліна Світоліна (№28 WTA) прокоментувала поразку від Коко Гофф (№3 WTA) у третьому колі US Open.

"Я травмувала ногу ще минулого року, коли відпочивала вже після US Open. Зараз ця травма повернулась трохи у Монтерреї минулого тижня. Взагалі я відмучилась з нею скільки... Десь тиждень.

Світоліна програла у третьому колі US Open чинній чемпіонці турніру

Зараз кожного дня, тобто я не тренувалася в ці дні, коли не було матчів. Тобто це не нормально, по-перше. По-друге, мені зробили мініоперацію після першого кола, тому було велике питання, буду грати друге коло чи ні. І якось трапилось диво, що я не відчувала ногу у другому колі.

А сьогодні вже 3 було сети. Вже назбиралось мікротравм, які теж поболюють. Зараз вже кінець сезону, всі мають якісь свої травми, все трапляється. Дуже шкода, що я не змогла нормально дограти третій сет. Сподіваюсь, що зможу зараз відновитись і дограти кінець року", – цитує Світоліну Tribuna.com.

Зазначимо, що Еліна водинадцяте взяла участь у US Open. Найкращий її результат на цьому турнірі – це півфінал до якого вона дійшла у 2019 році.