УКР РУС

"Світоліна може робити все": чинна чемпіонка US Open побоюється зустрічі з українкою

29 серпня 2024 , 20:10 / Читать на русском

Чинна чемпіонка US Open Коко Гофф зізналася, що їй доведеться показати свій найкращий теніс, щоб перемогти Еліну Світоліну в 3-му раунді американського мейджора.

"Світоліна – складний суперник, досвідчений гравець. Я грала з нею раніше в Окленді, і це був дуже важкий матч. Я знаю, що мені доведеться показати свій найкращий теніс, щоб виграти в неї.

Чоловік Світоліної вилетів з US Open, влаштувавши сварку з суддею – відео

Еліна – хороший універсальний гравець. На корті вона може робити в принципі все. Вона стабільно грає із задньої лінії. Коли я зустрічалася з нею в Окленді, у нас було багато розіграшів, які вимагали фізичних сил. Мені треба знайти баланс, щоб бути агресивною і не дозволяти їй диктувати гру, але при цьому також не наробити занадто багато помилок.

Вона сильна суперниця, і ви знаєте, незалежно від того, в якій формі вона перебуває, я думаю, що її завжди буде важко перемогти", – сказала Гофф Eurosport.

Еліна Світоліна 11-й раз виступає на Відкритому чемпіонаті США і 8-й раз поспіль зіграє в 3-му колі.

Наступний матч з Коко Гофф стане 3-м очним поєдинком суперниць. У 2021 році Світоліна перемогла Гофф у другому раунді Australian Open, а на початку цього року поступилася їй у трисетовому фіналі змагань в Окленді.

Гра Світоліна – Гофф відбудеться 30 серпня.