УКР РУС

Кіченок прокоментувала, чому не грає всі парні поєдинки з сестрою: "Запитайте Людмилу"

29 серпня 2024 , 14:02 / Читать на русском

Українська тенісистка Надія Кіченок прокоментувала висловилася щодо виступів із сестрою Людмилою Кіченок.

"Ми трішки не можемо знайти свою гру. Після Олімпіади я приїхала в Торонто, була дуже втомлена, тоді почала набирати форму і більш звикати до харду, тому що перехід з ґрунту на хард дуже такий… Ми приїхали одразу на турнір і непросто було.

Кіченок з Остапенко перемогою стартували на турінірі в Цинциннаті

Немає якоїсь хімії ці турніри. На Вімблдоні ми дуже непогано зіграли, але якийсь настрій інший, трішки якесь незадоволення одна одною. Авжеж є думки змінити напарницю. Якщо 4 турніри ти програєш – авжеж такі думки є. Будемо думати з тренером, що робити. Я можу грати, і вона може грати, але разом щось не складається.

Чому я не граю з Людмилою всі турніри? запитайте Людмилу. По-перше, в неї є Олена (Остапенко – прим.), вони добре грають і якщо вони добре грають – чому щось змінювати? Цей рік вони точно грають разом. Я б залюбки з Людою грала, мені подобається з нею грати.

Раніше були деякі моменти, коли ми були не такі свідомі. Це сестри, такі відносини не дуже просто направити. В нас немає ліміту, в нас немає кордонів, що ми можемо сказати одна одній, і це іноді буває боляче. Але потім ми вибачаємось. Авжеж, це на емоціях сказано. Є деякі моменти особисті, але, здається, з віком ми навчились як з цим працювати і більше фокусуємось одна на одній і, мені здається, могли б непогано зіграти", – сказала Надія Кіченкок Tribuna.com.

Нагадаємо, що на US Open Надія грала у пару з угоркою Тімеа Бабош. Тандем програв американкам Софії Кенін і Бетані Маттек-Сендс у першому коли парного US Open – 1:6, 4:6.