УКР РУС

Калініна детально розкрила причину відмови від участі на Олімпіаді-2024: "Не могла встати з ліжка"

29 серпня 2024 , 13:04 / Читать на русском

Українська тенісистка Ангеліна Калініна розповіла, чому знялася з Олімпіади-2024 у Парижі.

"Я прокидаюся, йде дощ, у мене має відбутись матч зранку. Я приїжджаю, розминаюся під дахом і чекаю весь день свого матчу. Оскільки ми грали не на великому корті, відповідно, без даху. Йде злива, яка не зупинялась. Я разів 5 розминалася, тому що трохи припинився дощ – і знову, трохи припинився – і знову. Я весь день була готова.

Калініна знялася з дебютних Олімпійських ігор-2024 – тенісистка пояснила причину

Коли ввечері сказали, що відбій, я приїхала в село, лягла спати, прокинулася. І розумію десь о 5.00-6.00, що мені погано. Я така: "Всяке буває". Я завжди до останнього, завжди борюся, завжди роблю від себе все, що можу.

Просто під ранок я розумію, що не можу встати з ліжка. Міряю температуру - 38,6. 38,6! Тут навіть мова не йшла про те, щоб вийти на корт. Тому що Олімпіада і взагалі турніри - це не просто про вихід на корт. Ти або повністю помираєш на тому корті та граєш від і до… Але не з температурою 38,6. У нас не якесь 10-секундне заняття. Це матч, який може тривати годину, дві, три, чотири. 

Згодом прилетіла до Словаччини, де тренуюсь. Здала тест, він показав ковід. Тобто ось так", – сказала Калініна у коментарі Tribuna