УКР РУС

Костюк назвала українську спортсменку, з якою хоче познайомитись на Олімпіаді-2024

26 липня 2024 , 22:14 / Читать на русском

Перша ракетка України Марта Костюк відповіла, чи планує відвідати виступи українських спортсменів на Олімпіаді в Парижі.

"Насправді я знаю багатьох наших спортсменів, але ні з ким не бачилася особисто. Мені дуже, дуже цікаво подивитися інші види спорту, відчути їхню атмосферу.

Костюк та Світоліна провели спільне тренування перед стартом на Олімпіаді-2024 – фото

Наприклад, я колись ходила на футбол і на баскетбол, тобто, атмосфера більш-менш зрозуміла, але я ніколи не ходила на інші види спорту. Це, звісно, дуже цікаво. Я б хотіла особисто познайомитися з Ярославою Магучіх, з іншими спортсменами. Це круто.

Я вважаю, що це круто, якщо ти маєш можливість піти подивитися інші види спорту. Я сподіваюся, що буде час між матчами, оскільки я граю пару і одиночку, у мене будуть дуже зайняті дні. Але я сподіваюся, що я зможу подивитися інші види спорту також", – сказала Костюк у коментарі порталу Великий теніс України.

Зазначимо що старт тенісних змагань на ґрунтових кортах запланований на 27 липня. Костюк дебютує на турнірі у суботу, 27 липня. Вона зіграє проти 30-ї ракетки світу Юлії Путінцевої з Казахстану.