УКР РУС

"Я спробувала все", – Світоліна пояснила причини поразки від екс-росіянки на Вімблдоні-2024

10 липня 2024 , 23:42 / Читать на русском

Еліна Світоліна прокоментувала поразку від Єлени Рибакіної у чвертьфіналі Вімблдонського турніру.

"Сьогодні було надзвичайно складно. Я спробувала все, що було в моїх силах. Нічого особливо не спрацювало. Моя суперниця добре била по м'ячу. Думаю, що це також не дало мені можливості поборотися за цей матч.

Світоліна поступилась Рибакіній у чвертьфіналі Вімблдону-2024

До того ж, сьогодні травмована нога боліла трохи більше, ніж останніми днями. Але, чесно кажучи, коли суперниця грає так гостро, то дуже складно реагувати. Ми перебуваємо на такій стадії турніру, що вже у всіх є невеликі проблеми, свої травми, всі щось переживають, тож тут немає нічого такого", – наводить слова Світоліної БТУ.

Нагадаємо, 10 липня українка втретє у кар'єрі зіграла у чвертьфіналі Вімблдону, втім, все ж поступилася у двох сетах екс-росіянці, яка тепер представляє Казахстан, Єлені Рибакіній (3:6, 2:6).

Світоліна не змогла захистити очки за торішній півфінал трав’яного мейджора, тому після завершення турніру вилетить з топ-25 світового рейтингу. Еліна опуститься на 30-ту позицію і стане вже 3-ю ракеткою України, після Марти Костюк (№18 WTA) та Даяни Ястремської (№25 WTA).