УКР РУС

Костюк зізналася, що перехворіла коронавірусом: "Я не могла дихати взагалі"

15 березня 2024 , 10:30 / Читать на русском

Марта Костюк дала коментар після виходу в півфінал WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

14 березня українська тенісистка здобула перемогу в чвертьфіналі змагань в США, обігравши росіянку Анастасію Потапову (6:0, 7:5). Після звитяги Марта поділилася емоціями та розповіла про проблеми зі здоров'ям, через які була змушена пропустити низку поєдинків на турнірах в Досі та Дубаї. 

Костюк здобула скальп ще однієї росіянки і вперше у кар'єрі увірвалася в півфінал "тисячника" в Індіан-Веллсі

"В Досі та Дубаї я хворіла, тому я не знала, наскільки фізично готова я буду, бо, здається, я перехворіла на коронавірус, я не знаю точно, але багато людей мали дуже схожі симптоми, які відповідають COVID-19.

Я не могла дихати взагалі щонайменше тиждень. Потім, так, грати у фіналі в Сан-Дієго, це був чудовий тиждень, але тут навіть складніше, ніж у Сан-Дієго, тому що сітка турніру більша, матчі довші. Я не знала, як я впораюся з цим усім.

Звісно, ніколи не знаєш. Коли ти постійно у топ-5, ти не такий здивований своїми результатами. Але чесно кажучи, для мене, людини, яка змагається і намагається чогось досягти, багато що має збігтися, щоб ти досяг успіху, і в світі не так вже й багато людей, які краще за мене в моїй професії.

Я просто хочу продовжувати рухатися вперед і бачити, наскільки далеко я можу зайти, - сказала Костюк на післяматчевій пресс-конференції.