УКР РУС

"Чому вони не показали наш виставковий матч на підтримку України?": Свьонтек дорікнула сценаристам серіалу Netflix

17 серпня 2023 , 15:22 / Читать на русском

Перша ракетка світу Іга Свьонтек поділилася враженнями від серіалу про теніс "Break Point" від Netflix.

"Я дивилася тільки свій епізод. Чесно кажучи, мені було трохи дивно бачити себе в такому великому телешоу, але, загалом, для мене це був дуже приємний досвід, і я багато чого навчилася.

Свьонтек драматично поступилася Пегулі за крок до фіналу престижного турніру в Монреалі

Також я зрозуміла, що мені не зовсім комфортно, коли навколо мене крутяться камери, і мені, як і раніше, потрібно і важливо бути зосередженою на своїх справах. Однак, безумовно, це здорово, що у нас є щось подібне в тенісі. З іншого боку, якщо дивитися шоу нашими очима, то іноді ми знаємо трохи більше, і розуміємо, що це шоу призначене і для людей, які не дуже багато знають про теніс.

Також були моменти, які я хотіла б побачити в шоу. Наприклад, виставковий матч у Кракові (благодійний матч, який мав на меті зібрати гроші для України – прим. Спорт 24), але його не було. Тому мені було трохи сумно. Атмосфера там була настільки прекрасною, що варто було б показати це, а також продемонструвати той внесок, який роблять деякі гравці на допомогу українцям та Україні. Тож, звісно, шкода, що вони не показали цього, але, можливо, краще запитати в них, чому вони не показали виставковий матч. Може, це не вписувалося в сюжетну лінію або щось таке", – наводить слова Свьонтек BTU.