УКР РУС

Стаховський розповів про несподівану реакцію білоруської тенісистки на війну в Україні

19 вересня 2022 , 13:06 / Читать на русском

Сергій Стаховський поділився історією про спілкування із білорускою Вікторією Азаренко під час Ролан Гаррос у травні 2022 року.

"З Вікторією Азаренко ми зустрілися на Ролан Гаррос. Чесно кажучи, вона була єдиною людиною, яка до мене підійшла, почала спілкуватися і співчувати.

''Сербія – це платформа росії'': Стаховський розкритикував Джоковіча

Вона практично почала там плакати через те, що це все відбувається і вона не знає, що їй робити і як їй реагувати. Вона запитала, що вона може зробити, і я їй відповів, що можна донатити гроші, передавати речі, все, що можеш робити, те й роби.

Вона мені передала сумку речей Nike, безпосередньо її речей. Тривалий час я не міг їх використати, бо не було якихось майстер-класів і не хотілося їх роздати просто так. Нарешті вони доїхали до Дніпра і Запоріжжя – сьогодні я їх роздав.

Головне, що дітям це великий кайф, тому що це речі безпосередньо її, тобто вони несуть велику тенісну цінність для дітей. Тому я впевнений, що це підніме їм настрій", – сказав Стаховський в інтерв’ю порталу ВТУ.

Нагадаємо, одразу після початку повномасштабного вторгнення росіян Сергій Стаховський вступив до лав територіальної оборони, а зараз активно займається волонтерською діяльністю.