УКР РУС

Калініна та Костюк стартують на Ролан Гаррос: прогноз букмекерів

23 травня 2022 , 18:11 / Читать на русском

24 травня друга та третя ракетки України Ангеліна Калініна і Марта Костюк розпочнуть свої виступи на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу. Спорт24 ділиться прогнозами на перші матчі українок.

Калініна зіграє в основній сітці Ролан Гаррос лише вдруге у власній кар’єрі. У 2021 році вона пройшла перше коло, а в другому поступилася американці Даніелі Коллінз.

Цього разу в першому колі на Ангеліну чекає дуель з іншою представницею США Хейлі Батіст. Надійний букмекер FAVBET практично не сумнівається в тріумфі українки – коефіцієнт на перемогу Калініної – 1,24, на успіх Батіст – рівно 4.

Третя ракетка України Марта Костюк на старті турніру зіграє з єгиптянкою Маяр Шеріф. FAVBET вірить в успіх Марти, щоправда, вона не настільки очевидна фаворитка, як Калініна. 1,67 на перемогу Костюк і 2,22 – на її суперницю. У 2021-му Марта дійшла аж до четвертого кола турніру, де поступилася Ізі Свьонтек.

Додамо, що в разі успіху в першому та другому раундах Ангеліна та Марта зійдуться в українському дербі у третьому колі турніру.