УКР РУС

Екс-перша ракетка світу Азаренко не бачить підстав для відсторонення росіян і білорусів з Вімблдону

29 квітня 2022 , 14:36 / Читать на русском

Білоруська екс-перша ракетка світу Вікторія Азаренко прокоментувала рішення Вімблдону викинути тенісистів країн-агресорів з турніру.

"Я особисто була присутня на відеозустрічах з організаторами Вімблдону. Не думаю, що маю право говорити, що треба робити WTA та ATP. Гадаю, що на це має бути реакція, ось і все, що я хочу сказати...

Стаховського шокувало рішення Вімблдона викинути росіян та білорусів

Я не бачу логіки між тим, що представники Вімблдону говорили і яке рішення ухвалили. Якщо ви спитаєте мене, чи згодна я з Вімблдоном, чи зрозуміла я їхні доводи після особистої розмови з ними – то ні, я не зрозуміла їх.

Чи звертатимусь я до суду? Це складне питання. Є багато юридичних аспектів, пов'язаних з цим рішення, тому я розумію, що це не просто" – цитує Азаренко Daily Mail.

Нагадаємо, раніше російських і білоруських тенісистів офіційно відсторонили від Вімблдону. Крім того, представники країн-агресорів не зможуть брати участь у будь-яких інших турнірах на території Великої Британії. Це рішення діє поки що безстроково і залежить від подальшого рішення уряду.