УКР РУС

Виклики інтелектуальної власності в епоху ШІ: FAVBET Tech підбила підсумки участі в IT Ukraine GR Conference 2024

17 вересня 2024 , 19:03 / Читать на русском

12 вересня в Києві відбулася найбільша галузева конференція з ІТ-права – IT Ukraine GR Conference 2024, організована IT Ukraine Association.

Українська технологічна компанія FAVBET Tech виступила партнером заходу, а її CEO, Артем Скрипник, модерував панельну дискусію на тему "Епоха ШІ та інших інновацій: вплив технологій на регулювання інтелектуальної власності".

Компанія FAVBET Tech стала партнером IT Ukraine GR Conference 2024

IT Ukraine GR Conference зібрала представників держави, бізнесу, юристів, фінансистів, HR-фахівців та інших експертів для обговорення актуальних питань ІТ-права та Government Relations. Під час заходу учасники обговорили п'ять ключових напрямів: інтеграцію України в Єдиний цифровий ринок ЄС, цифрову трансформацію, епоху штучного інтелекту, оподаткування для ІТ-бізнесу, а також інвестиції та M&A в IT-секторі.

Панельна дискусія під модеруванням Артема Скрипника була присвячена викликам у сфері захисту інтелектуальної власності в умовах швидкого технологічного розвитку.

Серед основних тем обговорення:

  • Вплив штучного інтелекту на авторські права та патентне право, питання регулювання інтелектуальної власності.

  • Як захистити дані за допомогою інструментів права інтелектуальної власності.

  • Нові підходи до регулювання інтелектуальної власності у цифрову епоху

     

Фото надані IТ Ukraine Association

"Швидкий розвиток штучного інтелекту та інших інноваційних технологій ставить перед нами нові виклики у сфері інтелектуальної власності. Сьогодні нам важливо не лише адаптувати існуючі правові норми, але й формувати регуляторне середовище, яке сприятиме інноваціям та захищатиме права творців. Співпраця між бізнесом, державою та експертною спільнотою є ключовою для досягнення цієї мети", – каже CEO FAVBET Tech.

Про FAVBET Tech

                                                                                         Фото: IТ Ukraine Association

FAVBET Tech – українська технологічна компанія, що спеціалізується на розробці інноваційних рішень для індустрії розваг. З 2022 року є активним учасником та партнером заходів Асоціації IT Ukraine. Після початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує мілітарні ініціативи Мінцифри.

FAVBET Tech увійшла до п'ятірки найбільших платників податків серед резидентів "Дія.City". У 2023 році компанія посіла 11-ту сходинку в "Рейтингу ІТ-компаній, які найбільше дбають про українців та Україну".