УКР РУС

Верняєв зізнався, за яких умов виступить на Олімпіаді-2028: "Вік тільки в нашій голові"

31 серпня 2024 , 15:33 / Читать на русском

Український спортивний гімнаст Олег Верняєв розповів, чи хоче виступити на Олімпійських іграх-2028.

"Я хотів, щоб мене там побачили, тому що є час, сили та бажання. Я хочу ще займатися. Вік тільки в нашій голові. Просто зараз треба ще більш професійно ставитися до свого здоров’я, ще більше підтримувати себе в плані лікування, вітамінів і бути дуже обережним.

Верняєв натякнув на ще одну Олімпіаду: "Сили є"

Без юнацького авантюризму. Але я не можу тренуватися тільки по плану, мені хочеться щось дурне, екстремальне спробувати. Коли набираю форму,  постійно хочу щось нове спробувати. Але вже потрібно бути більш сконцентрованим. І дай Бог, щоб все вийшло. Я зроблю все можливе, щоб дійти до Олімпійських ігор і виступити в Лос-Анджелесі", – сказав Верняєв для Tribuna.com.

Зазначимо, що Олег має 2 олімпійські нагороди, які він здобув на Іграх у Ріо. Він став олімпійським чемпіоном у вправах на брусах та срібним призером у багатоборстві. До слова, на момент проведення Олімпіади-2028 Верняєву буде 34 роки.

Нагадаємо, що на Олімпіаді-2024 Олег посів п’яте місце у командному багатоборстві та у вправах на коні. Також він став восьмим в індивідуальному багатоборстві.