УКР РУС

Касільяса спіймали на таємному побаченні з вибуховою моделлю OnlyFans

2 серпня 2024 , 22:48 / Читать на русском

Особисте життя Ікера Касільяса знову на слуху. Згідно з повідомленнями, колишній воротар пішов на таємне побачення з моделлю Клаудією Бавель.

Минуло більше трьох років відтоді, як Ікер та Сара Карбонеро підтвердили своє розставання. І з того часу колишнього воротаря пов'язували з численними жінками. Однак жодного разу нічого не було підтверджено.

Ястремська у крихітному купальнику продемонструвала розкішну фігуру – релакс після Олімпіади-2024

І от його застали під час таємного побачення кілька тижнів тому.

Як розповів журналіст Ni que fuéramos Shhh Хав'єр де Хойос, Касільяс мав таємне побачення з Клаудією Бавель – моделлю, яка також ділиться контентом на платформі для дорослих OnlyFans.

За його словами, це сталося 25 травня минулого року, коли колишній воротар Реала відвідав містечко Бланес, в провінції Жирона. Візит був "замаскований" під відвідини футбольного турніру, у якому брали участь сини Ікера – Мартін і Лукас. Але, як стверджується, це було лише прикриттям.

Хоча Касільяс намагався залишитися непоміченим, його присутність, включно з фотографіями, швидко поширилася серед місцевих жителів, деякі з яких стали свідками "підпільного побачення" з моделлю.

Як розповідає журналіст, Ікер Касільяс прибув до ресторану Carbó Negre близько 21:50 вечора.

"Він увійшов один і сів за столик у глибині ресторану. Але, чесно кажучи, він був на виду – поганий вибір".

За словами медійника, всі присутні бачили, як незабаром після цього до ресторану увійшла Клаудія Бавель, щоб зустрітися з Касілясом.

"Сміх, пестощі та теплота зростали, відстань між ними ставала все меншою і меншою, поки, нарешті, не сталося диво... вони почали цілуватися посеред ресторану (хоча, напевно, думали, що за ними ніхто не спостерігає). Вечеря тривала дві години", – ділиться подробицями журналіст.

Після вечері, яка закінчилася опівночі, Ікер Касільяс і Клаудія Бавель покинули ресторан окремо. Однак, за словами журналістки, вони все ж поїхали в одній машині, за кермом якої був Касільяс.

Втім, судячи з подальшого розвитку подій, до чогось серйозного це побачення не привело.

"Враховуючи, що через кілька тижнів Клаудію Бавель бачили з Кейтою Бальде в Мілані, є відчуття, що це побачення пройшло не дуже добре", – резюмує Хав'єр де Хойос.