УКР РУС

Потєрю брутально забив до нокауту дебютант UFC

3 грудня 2023 , 00:25 / Читать на русском

Український боєць UFC у напівважкій вазі Ігор Потєря зустрічався у клітці з бразильцем Родольфо Беллато в рамках UFC on ESPN 52.

Для нашого "Дуеліста" цей поєдинок був четвертим в октагоні UFC. У дебюті Потєря влетів технічним нокаутом румуну Ніколае Негумеряну. Після цього реабілітувався достроковою перемогою над легендою Маурісіо Руа, відправивши того на пенсію. Однак потім знову програв Карлосу Ульбергу.

Українець з UFC пройшов зважування перед боєм

Ще одна поразка від цікавого дебютанта Родольфо Беллато могла б поставити хрест на кар'єрі українця в найелітнішому промоушені ММА. 

Потєря взявся нав'язувати свій хід бою з першого раунду – класно тримав комфортну дистанцію, значно переважав у стійці та користувався усіма дірками у захисті. Беллато пропустив чи не усі удари із середньої дистанції. Вже на екваторі у нього розпочалась кровотеча з носа, та відкрились розсічення.

Бразилець врятувався від фіаско брудним прийомом – вдарив нижче пояса. Українець близько хвилини відновлювався, а тоді втратив ініціативу. Родольфо взявся притискати Ігоря до клітки й бити колінами – це працювало.

У другому раунді гойдалки продовжились. Спершу Потєря ледь не забив бразильця на канвасі, а вже за хвилину сам опинився на спині та пропустив десятки ударів. Рефері зупинив страждання українця – технічний нокаут.