УКР РУС

Екс-колега дружини Бекхема вразила небезпечним міні на кінних перегонах у Мельбурні, оголивши ідеальні ніжки

11 листопада 2023 , 20:38 / Читать на русском

Колишня учасниця легендарного гурту Spice Girls – Мелані Сі – нагадала про себе ефектною появою на Кубку Мельбурна з кінних перегонів.

Колишня Спорті Спайс (справжнє ім'я Мелані Чисголм) відвідала спортивну подію в екстремально короткій сукні м'ятного кольору. Відверте вбрання підкреслило, що виконавиця перебуває у чудовій фізичній формі, у неї атлетичне підкачане тіло.

Дружина Дані Алвеса показала абсолютно голі фото мільйонові фанів і зазіхає на лаври культової моделі

Мелані Сі пішла зі Spice Girls у 1998-му та розпочала сольне плавання у світі шоу-бізнесу. Вона ділила сцену з майбутньою місіс Бекхем упродовж чотирьох років. Зараз Мелані продовжує музичну кар'єру та зберігає популярність. Зокрема, за її сторінкою в Instagram стежить мільйон підписників.  Можна помітити, що вона ностальгує за культовим гуртом, адже час від часу постить на своїй сторінці архівні фото з екс-учасницями Spice Girls.

Наразі Чисголм перебуває в Австралії в межах свого туру. А у вільний день вирішила відвідати кінні перегони. Також серед глядачів Кубка Мельбурна помітили учасницю "Міс Австралії-2020" Олівію Моллі Роджерс і тамтешню популярну модель Демі Бреретон.