УКР РУС

"Видумала біль, щоб не йти в школу, зробили операцію і виявили гнійний апендицит", – люта історія від чемпіонки ЄІ-2023

14 серпня 2023 , 23:09 / Читать на русском

Чемпіонка Європейських ігор-2023, українська фехтувальниця Джоан-Фейбі Бежура поділилася неординарною історією зі свого дитинства.

"Якось зі мною трапилася дуже неординарна історія. Мені було років дванадцять. Зима, холод, до школи йти не хочеться. І от я вигадала, що мене болить живіт.

"Ноги зашивалися, руки ламалися": українська фехтувальниця-чемпіонка про бурхливе дитинство, сильне ім’я та угандійські корені

Мама каже: “Добре, йдемо до лікаря”. А я рада – головне, щоб не на уроки. Лікарка мене помацала в районі живота, питає, чи болить. Я така: “Та, та, дуже болить”. Хоча, як ви розумієте, зі мною насправді все було добре.

Відпустили нас тимчасово додому. Я весь день бавилася, але прийшов вечір, і я розумію, що завтра знову в школу треба йти. Тож продовжила розказувати мамі байку, що живіт болить.

Забрали мене швидкою в лікарню. Медсестра щогодини приходила, оглядала мене, вколола подвійну дозу знеболювального. А я далі говорю, що мені не легшає. І от мені кажуть: “Ну все, забираємо тебе на операцію”. Я не заперечувала, мене прооперували і виявилося, що в мене… справді був гнійний апендицит. Я тоді два тижні школи пропустила (Сміється). Отака-от люта історія!", – розповіла фехтувальниця в ексклюзивному інтерв'ю для Спорт 24.

Нагадаємо, Бежура тріумфувала у фіналі Європейських ігор-2023 у Кракові, здолавши польську суперницю Мартину Сватовську-Венґларчик.