УКР РУС

Макгрегор кинув виклик Гейджі: "До біса Чендлера"

30 липня 2023 , 12:46 / Читать на русском

Екс-чемпіон UFC Конор Макгрегор хоче зустрітись в октагоні з Джастіном Гейджі.

Гейджі нокаутував Пор'є у головній події UFC 291 ефектним хай-кіком та зрівняв рахунок в їхньому протистоянні. На кону поєдинку стояв титул BMF – "Найкрутішого засранця". Після тріумфу Джастіна його викликав на бій Конор Макгрегор.

Гейджі ефектно нокаутував суперника в бою-реваншу – відео шедевру

"Я дам тобі ляпаса. Я – справжній "Найкрутіший засранець". Якщо хочеш, бийся за копійки. Але мені потрібні гроші, я тут командую. До біса Чендлера, якщо ти хочеш цього бою, вимагай", – написав Макгрегор у своєму Twitter

Гейджі не змусив на себе довго чекати, слова бійця наводить Mirror: "Наскільки я пам'ятаю, Конор шість разів відмовлявся від бою зі мною. Я не знаю. У будь-якому разі, я виступаю в ММА. Мені подобається брати участь у великих боях. Для мене це звучить досить захопливо.

Я не буду битися з людиною на стероїдах. Я ніколи в житті не вживав стероїди й ніколи не буду. Ну, можливо, коли закінчу кар'єру. Але я ніколи не вживав стероїди й не хочу битися із суперником, який шахраює. Тому, можливо, мені не слід було навіть говорити, що я хочу цей бій, але це правда".