УКР РУС

FAVBET став партнером збору на два БПЛА RQ-35 Heidrun

1 травня 2023 , 12:57 / Читать на русском

FAVBET спільно з компаніями Viber Україна та Аврора Мультимаркет став партнером збору для потреб ЗСУ, започаткованого виданням "Блискавка".

Головна ціль ініціативи – зібрати 11,4 млн гривень на два сучасні розвідувальні комплекси БПЛА RQ-35 Heidrun, що здатні протистояти засобам радіоелектронної боротьби та передавати зображення у режимі реального часу. 

Долучитися до збору можна тут.

Серед усіх, хто зробив донат на суму від 400 гривень, буде розіграно 1000 тематичних худі, створених за підтримки FAVBET, а також 250 коміксів "Шлях до перемоги" від "Аврора Мультимаркет", що оповідають пригоди та подвиги привида Києва, героїв з острова Зміїний, відьми з Конотопу та захисників "Азовсталі".

Favbet Foundation почав передачу 5500 наборів канцелярії для дітей ВПО та військовослужбовців за програмою "Клуб супергероїв"

Учасники, що зроблять внесок від 1000 гривень, отримають шанс виграти один з 10 унікальних примірників коміксу з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. А донат від 2000 гривень подарує учасникам збору можливість стати власниками одного з 5 лімітованих постерів з підписом голлівудського актора та головного героя найвідомішої в світі зоряної кіноепопеї.