УКР РУС

Бійця MMA звинуватили у вбивстві елітного американського військового під час бійки в барі

14 квітня 2023 , 21:16 / Читать на русском

Боєць-аматор змішаних єдиноборств Росс Аллен Джонсон ризикує загриміти за ґрати.

23-річного спортсмена заарештував поліцейський відділок міста Панама-Сіті-Біч після бійки на парковці бару, повідомляє My Pan Handle.

З рингу – до тюряги: кокаїн, брутальне насильство і втеча від армії, кримінальна сага у чотирьох актах

Россу Аллену Джонсону інкримінують навмисне вбивство 31-річного Дейвона Ларрі – військовослужбовця Повітряних сил США. Боєць MMA, начебто, взяв участь у сутичці зі своїм другом. Під час бійки підозрюваний вдарив свою жертву по потилиці, внаслідок чого Ларрі втратив свідомість, але Джонсон проігнорував це. Зрештою, Дейвон помер на місці. Причиною загибелі стала черепно-мозкова травма – за лівим вухом жертви експерти виявили забій розміром з бейсбольний м'яч та перелом черепа.

Після ймовірного злочину Джонсон переховувався від правоохоронців у готельному номері. Втім його знайшли та заарештували. Спортсмен повідомив поліції, що просто штовхнув Ларрі. Хоча свідок події стверджує, що Росс сказав йому: "Чоловіче, я вдарив цього хлопця, вирубив його, і, здається, вбив".

Додамо, Джонсон має аматорський досвід виступів у ММА, його рекорд – 5 перемог при 2 поразках. Він також протягом останніх трьох роки готував профі-бійців для виступів на найвищому рівні. Якщо Росса визнають винним, йому загрожує довготривале ув'язнення. У 2022-му чоловіка з Флориди засудили на 15 років за умисне вбивство чоловіка під час бійки в барі в окрузі Черокі.