УКР РУС

Верняєв показав, як російські спортсмени допомагають окупантам на війні проти України

2 лютого 2023 , 08:58 / Читать на русском

Український олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв відреагував на ганебне бажання Міжнародного олімпійського комітету протягнути росіян і білорусів на Ігри-2024.

Верняєв оприлюднив відео, на якому російські терористи дякують своїм співвітчизникам-спортсменам за допомогу у закупівлі дрона. З цим безпілотником окупантипродовжать вбивати українців на нашій землі.

ЗСУ ліквідували генсека Федерації кіокушинкай карате росії

"Збірна росії зі спортивної гімнастики підтримує армію країни, яка знищує моє рідне місто, мій рідний Донбас, мою Україну! На відео військові країни-агресора дякують російським спортсменам Нікітє Наґорному, Давіду, Дєнісу й Артуру за придбаний квадрокоптер і допомогу армії. Гімнасти з росії виступають за "рускій мір", за геноцид українського народу, за терор на території нашої держави.

І невже цих людей Міжнародний олімпійський комітет хоче допустити до Олімпійських ігор-2024 у Парижі? Невже олімпійська спільнота готова вітати поплічників терору? рф створює загрозу для всього світу, і міжнародне співтовариство після трагічних подій у Маріуполі, Бучі, Дніпрі та інших містах нашої країни має це розуміти!", – написав гнівне послання Верняє у Instagram.